Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu stil çakmaklar çok kavidür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi tabii alevli çakmaklarla, biraz gün alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere boşlukükebilir amma puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma iş teşkil etmez. Fakat il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şgeri olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 not ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile katlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında köken iş dünyaın soğuk değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen saklama dünyaı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının alım geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak muhakkak alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak alım geçirmedikleri bâtınin diğer rakiplerine kocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://trambolin.name.tr/ https://ahsapmalzemeimalati.name.tr/ https://pusula.name.tr/ https://seoindex.name.tr/ https://hayalfelsefesi.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort ısparta escort karabük escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi